Huurdersvereniging

Huurdersvereniging ‘De Wassenaarsche’ heeft zich het volgende ten doel gesteld:

• Het behartigen van de belangen van de (toekomstige) huurders van huurwoningen van de Wassenaarsche Bouwstichting; deze belangenbehartiging richt zich op woningen en de relevante aspecten van de woonomgeving.
  • Het waarborgen of doen waarborgen van de rechtspositie van de huurders van de Wassenaarsche Bouwstichting.
  • Het in gezamenlijk overleg met alle mogelijke betrokkenen bevorderen van de leefbaarheid in de directe woonomgeving.
  • Het bestuur van de Huurdersvereniging bestaat uit; voorzitter, secretaris, penningmeester en afgevaardigden van de bewonerscommissies. In het bestuur zijn alle wijken en complexen vertegenwoordigd.

Bereikbaarheid Huurdersvereniging:
Huurdersvereniging "De Wassenaarsche"