Bewonerscommissies en complexgroepen

In een aantal buurten en complexen functioneert al een bewonerscommissie of complexgroep, waar wij regelmatig mee overleggen. Onderwerpen die met de bewonerscommissie worden besproken zijn bijvoorbeeld het onderhoudsbeleid en zaken die te maken hebben met de directe woonomgeving.

Hieronder treft u een overzicht aan van de bewonerscommissies die er op dit moment zijn.

Wanneer er in het complex waarin u gaat wonen een bewonerscommissie actief is en u bent hierin geïnteresseerd, raden wij u aan contact op te nemen met een van de leden van die commissie te bereiken hvw@dewassenaarsche.nl

Bestaande bewonerscommissies en complexgroepen zijn:

Bewonerscommissie Centrum
Bewonerscommissie Tranendal