Ga naar de inhoud

De Wassenaarsche Bouwstichting is een moderne, vitale corporatie met circa 2.800 woningen in de gemeenten Wassenaar, Westland en Leidschendam-Voorburg. Als maatschappelijke organisatie dragen wij op eigentijdse wijze zorg voor de huisvesting van mensen die niet zelfstandig in hun woonbehoefte kunnen voorzien. Wij leveren in Wassenaar met een marktaandeel van 16% van de totale woningvoorraad en bijna 40% van de huurwoningenmarkt, een stevige bijdrage aan de Volkshuisvesting.

Wij zijn op zoek naar een;

Allround Financial

Flexibele financiële duizendpoot met gevoel voor Volkshuisvesting (32 uur per week)

Functieprofiel

Als financial maak je deel uit van de afdeling financiën die verantwoordelijk is voor planning & control, financiële administratie en de (financiële) informatievoorziening van de organisatie. Je draagt zorg voor een volledige en juiste financiële (en huur) administratie en je levert een professionele bijdrage aan het opstellen van financiële verantwoordingsstukken, zoals jaarrekeningen, begrotingen en rapportages etc. Je bent specifiek verantwoordelijk voor de huuradministratie en overlegt hierover frequent met de medewerker huurincasso bij het woonbedrijf.

Je taken bestaan onder ander uit:

- Verwerken dagafschriften in de huuradministratie

- Afrekenen service- en stookkosten

- Crediteurenadministratie, factuurverwerking

- Voorbereiden en opstellen van jaarrekening en interne en externe rapportages

- Voorbereiden en ondersteunen bij de begroting

- Stroomlijnen van informatievoorziening

- Salarisadministratie

- Bijdragen aan een goed functionerende PDCA-cyclus

Je hebt een HBO werk- en denkniveau en beschikt over een relevante opleiding op financieel-administratief gebied (tenminste HBO), aangevuld met vakgerichte cursussen. Je hebt goede kennis van de regelgeving in de Volkshuisvesting, beschikt over aantoonbare relevante ervaring in de volkshuisvesting en hebt affiniteit met automatisering. Je bent communicatief vaardig, accuraat, diplomatiek, stressbestendig en zeer flexibel. Je staat open voor (innovatieve) ontwikkelingen op jouw vakgebied en hebt een brede, maatschappelijke belangstelling. Je bent een echte teamplayer en stelt je collegiaal en loyaal op. Je beschikt over relativeringsvermogen, laat je goed aanspreken en je brengt een behoorlijke portie humor mee.

Aanbod

Een prima salaris gebaseerd op de CAO Woondiensten, functieschaal I, persoonlijk ontwikkelbudget, uitgebreide opleidingsmogelijkheden en flexibele werktijden. De aanstelling is vooralsnog voor 1 jaar met uitzicht op een vaste aanstelling.

Informatie

Wil jij aanvullende informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Olaf van der steen of Merel Zuiderduin via 070 511 46 90.

Reageren

Ben jij enthousiast geworden van bovenstaande profiel? Stuur dan jouw sollicitatiebrief en cv naar ons op. Dit kan naar Postbus 2018, 2240 CA Wassenaar of via e-mail naar mzuiderduin@wabs.nl.

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime
Parttime uren: 28-32 per week

Rooster:

  • ma-vr

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

  • Pensioen
  • Reiskostenvergoeding

Soorten aanvullende vergoedingen:

  • Vakantiegeld

Werklocatie: Fysiek