Manager Wonen

Voor de Wassenaarsche Bouwstichting zijn we op zoek naar een Manager Wonen 32-36 uur

Ben jij een bevlogen leider die klaar is voor een nieuwe uitdaging? De Wassenaarsche Bouwstichting, een vooruitstrevende woningbouwcorporatie in Wassenaar, zoekt een dynamische Manager Wonen om het team te versterken. Wij zijn een pragmatische organisatie met een groot hart voor de mensen binnen de gemeenten waarin wij actief zijn. Vandaar dat onze missie zich richt op het verder vormgeven van maatschappelijk verantwoord wonen.

Wat ga je doen?

Als Manager Wonen ben je de spil in het realiseren van onze organisatiedoelen. Je vertaalt onze strategische koers naar concrete acties binnen jouw expertisegebied om een optimaal maatschappelijk rendement en klanttevredenheid te behalen. Je bent niet alleen verantwoordelijk voor het behalen van resultaten binnen jouw vakgebied, maar ook voor het faciliteren, ondersteunen en meenemen van jouw team in veranderingen. Hierbij staat teambuilding en persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel. Als lid van het managementteam lever je een integrale bijdrage aan onze strategische besluitvorming en vertegenwoordig je onze organisatie bij belangrijke stakeholders, waaronder de gemeente, zorginstellingen, andere corporaties in de regio en de huurdersvereniging.

Wie ben jij?

Je bent een energieke en positieve leider met een coachende instelling. Je beschikt over een afgeronde HBO of WO-opleiding. Je toont eigenaarschap en bent toegankelijk voor medewerkers en huurders, maar ook doortastend en besluitvaardig wanneer nodig. Met uitstekende communicatieve en verbindende vaardigheden weet je anderen te inspireren en in hun kracht te zetten. Je hebt ruime ervaring in leidinggevende posities, bij voorkeur binnen de volkshuisvesting en je bent in staat om klantgerichtheid en dienstverlening naar een hoger niveau te tillen.

Over ons:

De Wassenaarsche Bouwstichting is een toegewijde corporatie die streeft naar een sociale en actieve leefomgeving voor haar huurders. Met circa 3100 verhuureenheden, inclusief zorgcentra en opvangvoorzieningen, zetten we ons in voor het adequaat huisvesten van diverse doelgroepen. Onze organisatie is volop in beweging en staat voor talrijke uitdagingen, waaronder het versterken van onze lokale verankering.

Wat bieden wij?

Wij bieden een diverse en uitdagende functie binnen een dynamische organisatie, waar ruimte is voor persoonlijke groei, ontwikkeling en nieuwe ideeën. Je wordt beloond volgens schaal N van de CAO Woondiensten (max. € 9.264) op basis van ervaring en kennis. Naast een eindejaarsuitkering van 2%, die bij goed functioneren kan oplopen tot 4%, bieden wij de mogelijkheid tot hybride werken, inclusief een laptop en telefoon van de zaak.

Interesse?

Wil jij deel uitmaken van ons gedreven team en bijdragen aan onze missie van sociaal verantwoord wonen? Neem voor meer informatie contact op met Jacqueline van Halem. Jouw motivatie en CV kun je mailen naar: Mail: J.vanhalem@corparis.nl. Telefoonnummer: 06 54768551

Samenwerkingsgericht, betrokken en professioneel – dat is waar De Wassenaarsche Bouwstichting voor staat. Word jij onze nieuwe Manager Wonen?