Ga naar de inhoud

Werken bij de Wassenaarsche Bouwstichting is werken bij een moderne, efficiënte organisatie met lef. Met 3000 woningen in eigendom en beheer, tal van (nieuwbouw) projecten in en rond Wassenaar en het Westland. Om in een sterk veranderende omgeving slagvaardig te kunnen opereren wordt aan de persoonlijke ontwikkeling van onze 28 enthousiaste medewerkers veel aandacht besteed.

Voor het woonbedrijf zijn wij per direct op zoek naar een

 Wijkbeheerder

(Westland)

Functieprofiel

De medewerker wijkbeheer is binnen gestelde kaders verantwoordelijk voor het op peil houden van de goede staat van het kantoor van de Wassenaarsche Bouwstichting, woningen en woonomgeving en het leveren van een bijdrage aan een goed leefklimaat in het Westland.

Werkzaamheden

  • Het signaleren van problemen op het vlak van leefbaarheid, naleving van huisregels, onderhoud en beheer van gebouwen
  • Het bemiddelen bij relatief eenvoudige overlastzaken
  • Het informeren van huurders over gedragsregels, het toezicht houden op de naleving van de gedragsregels en het hierop aanspreken van huurders

-    Het informeren van huurders over lopende zaken

-    Het signaleren van tekortkomingen in de schoonmaakwerkzaamheden in en om woongebouwen

-    Het op aangeven opnemen van meterstanden

-    Het bestrijden van het onjuist plaatsen van papier, huisvuil, afval, (brom-) fietsen en motoren en auto's in en om de woongebouwen;

-    Het verhelpen van kleine storingen in installaties (liften en ketelhuizen), aan deuren, deurdrangers en hang en sluitwerk

-    Het signaleren en communiceren van onderhoudsgebreken

-    Het vervangen van kapotte verlichting in gemeenschappelijke ruimten

-    Het signaleren van graffiti en kapotte ruiten in algemene ruimten

-    Het signaleren van onderhoudstechnische gebreken aan de woningen en in de directe (woon)omgeving en leefbaarheidskwesties

Wat vragen wij

Wij vragen minimaal een afgeronde MBO 2 opleiding en relevante werkervaring met sociaal wijk – en buurt beheer. Daarnaast beschikt u over communicatieve vaardigheden, heeft u een dienstverlenende instelling en bent u makkelijk benaderbaar en probleemoplossend ingesteld.

Aanbod

Een prima salaris gebaseerd op de CAO Woondiensten, functieschaal E (32 tot 36 uur per week), persoonlijk ontwikkelbudget, uitgebreide opleidingsmogelijkheden en flexibele werktijden. De aanstelling is vooralsnog voor 1 jaar met uitzicht op een vaste aanstelling.

Informatie

Wanneer u aanvullende informatie wilt over deze vacature, kunt u contact opnemen met mevrouw Elting op telefoonnummer 070 511 46 90.

Reageren

Voelt u zich aangesproken en bent u op zoek naar een leuke en afwisselende job, stuur dan uw sollicitatiebrief en CV naar de Wassenaarsche Bouwstichting, ter attentie van mevrouw T. Elting, Postbus 2018, 2240 CA  Wassenaar of via e-mail naar telting@wabs.nl.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.