Ga naar de inhoud

Ben jij een communicatieve topper die klaar is voor een nieuwe uitdaging? Heb je een scherp oog voor overlastkwesties en een passie voor het gezamenlijk verbeteren van de woonomgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als Woonconsulent Sociaal Beheer ben jij de verbindende schakel tussen huurders, instanties en onze organisatie.

Wat ga je doen?

Als Woonconsulent Sociaal Beheer ben je de spil in het bevorderen van de leefbaarheid, woonfraude en het sociaal beheer binnen onze woningportefeuille in Wassenaar en het Westland.  Je neemt klachten van huurders over leefbaarheid en overlast aan en handelt deze af. Dit doe je door middel van gesprekken, huisbezoeken en inspecties om de klachten goed in kaart te brengen. Je neemt deel aan signalerings- en leefbaarheidsoverleggen met de gemeente en andere partijen, behandelt woonfraudezaken en verzorgt het sociaal beheer bij projecten. Bovendien optimaliseer je werkprocessen op dit gebied. Bij overlast of huurachterstand pas je ons laatste kans beleid toe om huisuitzetting te voorkomen, waarbij je de voorwaarden vaststelt en afspreekt met de huurder. Daarnaast vertegenwoordig je de Wassenaarsche Bouwstichting tijdens procedures bij de rechtbank.

Wie ben jij?

Je bent een enthousiaste professional met een relevante opleiding op MBO+/HBO-niveau, bijvoorbeeld SJD. Je hebt een sociale instelling en een sterk vermogen tot bemiddeling en conflictbeheersing. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk en je bent nauwkeurig in administratieve taken. Ervaring in een soortgelijke functie is een plus, evenals zelfstandigheid en een proactieve houding. Bovendien ben je flexibel en werk je vanuit Wassenaar en het Westland. Je hebt sterke communicatieve vaardigheden en staat stevig in je schoenen.

Over ons

De Wassenaarsche Bouwstichting is een toegewijde corporatie die streeft naar een sociale en actieve leefomgeving voor haar huurders. Met circa 3100 verhuureenheden, inclusief zorgcentra en opvangvoorzieningen, zetten we ons in voor het adequaat huisvesten van diverse doelgroepen. We zijn een oprechte maatschappelijke organisatie die duurzaam investeert in het adequaat huisvesten van specifieke doelgroepen, waaronder huishoudens met een beperkt budget of een bijzondere woonvraag. Kwalitatief hoogwaardige producten en dienstverlening zijn daarbij ons uitgangspunt. Onze organisatie is volop in beweging en werkt vanuit onze kernwaarden betrokken, professioneel en samenwerkingsgericht.

Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende en afwisselende functie in een klein en hecht team. Je krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen en een bijdrage te leveren aan de leefbaarheid in ons werkgebied. De functie is ingeschaald in schaal H van de CAO Woondiensten (max. € 4.727), afhankelijk van ervaring. Verder bieden wij uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder pensioenopbouw bij SPW en een eindejaarsuitkering van 2% dat wordt aangevuld tot 4% bij goed functioneren. Tijd- en plaats onafhankelijk werken hoort tot de mogelijkheden.

Interesse?

Ben jij die gedreven, empathische maar toch zakelijke woonconsulent die wij zoeken? Neem dan voor meer informatie contact op met Jacqueline van Halem. Jouw motivatie en CV kun je mailen naar: Mail: J.vanhalem@corparis.nl. Telefoonnummer: 06 54768551

Samenwerkingsgericht, betrokken en professioneel – dat is waar De Wassenaarsche Bouwstichting voor staat. Word jij onze nieuwe Woonconsulent Sociaal Beheer?