In het seniorencomplex Sophieke Hoven, grenzend aan een bosperceel en aan de rand van de oude dorpskern van Wassenaar, is per direct een tweekamerappartement te huur. Winkels en openbaar vervoer bevinden zich op loopafstand en enkele uren per week is er een huismeester in het complex aanwezig. Het appartement bevindt zich op de 2e verdieping.

Dit rolstoel toe- en doorgankelijke appartement is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en nabij het complex is er voldoende parkeergelegenheid beschikbaar. De woning is voorzien van domotica. Er kan vanuit het naast gelegen Sophiekehuis, tegen betaling, welzijn en zorg worden verleend en indien gewenst kunnen bewoners gebruik maken van de faciliteiten van het nabijgelegen verzorgingshuis.

De huurprijs voor deze woning bedraagt € 906,48 (excl. € 89,20 servicekosten en gas, water en elektra). Het appartement is geschikt voor minimaal 1 en maximaal 2 personen en om voor dit appartement in aanmerking te kunnen komen dient u over een inkomen te beschikken van minimaal € 48.419,00 bruto per jaar.

Bij reageren is een Inkomensverklaring 2020 verplicht. Op dit inkomen wordt een inflatiecorrectie voor 2020 toepast.  U kunt dit formulier aanvragen bij de Belastingdienst, telefoonnummer 0800-0543. Let op: verzending van deze verklaring duurt 5 werkdagen! U kunt ook met uw DigiD via Mijn Belastingdienst een inkomensverklaring downloaden.

Heeft u belangstelling voor deze prachtige woning? Bel ons om een afspraak te maken voor een bezichtiging.